Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.
Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

 

Driven Säljare till Stockholm

Ansvarsområde

Som säljare kommer du tillsammans med försäljningschefen ansvara för att ta fram en aktivitetsplan som ligger i linje med Cramos strategiska målsättning för området. Du kommer på ett strukturerat sätt bearbeta dessa kunder samt skapa långsiktiga relationer som kommer ge Cramo lönsamma affärer över tid. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom ditt distributionsområde är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till regionala försäljningschefen.

Vi letar efter dig som
• Har några års erfarenhet av uppsökande försäljning från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen gärna med god lokal kän nedom om marknaden
• Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund
• Har minst gymnasieutbildning, gärna bygg- och anläggning eller liknande program
• Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg
• Gillar att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals- och offertskrivning
• Har vana av att utveckla marknad- och säljplaner och gillar att både ansvara för och delta i kund och säljaktiviteter
• Har B-körkort

Din bakgrund

Vi tror att du idag arbetar som framgångsrik säljare med komplex försäljning mot bygg- och anläggningsbranschen eller närliggande bransch, alternativt arbetar du som arbetsledare eller platschef och vill ha en mer säljande roll.
Som person är du driven, engagerad, lojal och van vid att jobba med längre säljcykler och inser vikten av att bygga relationer både ute hos kunderna och internt i företaget. Det är meriterande om du jobbat med uthyrnings- eller leasinglösningar.
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.
I denna rekrytering samarbetar Cramo med Talent Management Group AB. Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30 oktober, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eventuella frågor besvaras av Robert Lundgren Rekryteringskonsult, på tfn: 070-657 00 31