Underhållschef Alvesta/Växjö

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på http://www.postnord.com

Har du ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta efter standard och ha en helhetssyn över våra processer? Då har vi jobbet för dig!

Bli en del av vårt team
Vi söker en Underhållschef till terminalerna i Alvesta/Växjö. Du kommer att ansvara för teknik och underhåll vid en brev- och en paketterminal. Du planerar, leder och kontrollerar verksamheten och tillförsäkrar att underhållsområdet uppfyller interna och externa lagstadgade krav. Du sätter mål, följer upp, analyserar och utvärderar utfall samt samordnar din verksamhet och resurser med andra enheter. Du ger dig själv och medarbetarna förutsättningar att utvecklas och vi ser det som självklart att du håller dig uppdaterad om utveckling i omvärlden av intresse för enheten och kommunicerar tydliga mål och visioner.

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen är du mål- och resultatorienterad, kvalitetsmedveten och bra på att samarbeta. Du är strukturerad, har förmåga att organisera och prioritera, delegerar och skapar delaktighet. Genom att lyssna och föra en förtroendefull dialog samt agera förebild är du framgångsrik som kommunikativ ledare.
Du har akademisk examen som högskoleingenjör med inriktning el, mekanik, automation eller motsvarande kompetens genom erfarenhet. Vidare har du erfarenhet av att leda underhållsarbete, ledarskap, logistik, processer och har goda kunskaper i Office-paketet och underhållssystem. Du har goda kunskaper i svenska och teknisk engelska, både i tal och skrift.

Vi levererar
Vi erbjuder ett spännande arbete där du har stor möjlighet att påverka och sätta din prägel på arbetet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Vid frågor gällande denna rekrytering är du välkommen att kontakta Gunilla von Kauffmann på Talent Management Group 070 609 53 52 alt. gunilla.vonkauffmann@talentmanagementgroup.se

Vi ser fram emot att höra av dig.

PostNords fackliga kontakter se http://www.postnord.com/fackliga