Vi är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är 1300 medarbetare på 130 kontor över hela Sverige.

 

Affärschef Ekonomi

Rapporterar till: Anders Abrahamsson, Marknadsområdeschef
Placeringsort: Göteborg

Affärsområdet Ekonomi är det största av fyra affärsområden inom Ludvig & Co med 19 geografiska marknadsområden och 80 affärsenheter med 900 medarbetare från Ystad i söder till Luleå i norr.

Om tjänsten
Som Affärschef leder du ett team redovisningskonsulter med målet att vara småföretagarens självklara partner. Du har det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt, och arbeta med förändringsledning.

Du leder medarbetare inom din egen yrkeskompetens och du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Göteborg tillsammans med andra Affärschefer.

Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Bakgrund och profil
Vi söker dig som i den ledande rollen kan bidra med dina egna expertiskunskaper inom ekonomi. Du har erfarenhet av eget kundansvar och försäljning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, resultatorienterad och vill bidra med rådgivning som utvecklar våra kunders verksamhet.

Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar och budgetarbete. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra ledare.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan med CV snarast möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta Gunilla von Kauffmann, Talent Management Group telefon 070 609 53 52